DomovNoviceV Kopru cepljenje tudi danes in v soboto

V Kopru cepljenje tudi danes in v soboto

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Zaradi velikega povpraševanja po cepljenju sta Mestna občina Koper in Zdravstveni dom Koper določila dodatna dva termina za cepljenje. Odprto cepljenje delavci ZD Koper na Dellavalejevi ulici 3 v Kopru izvajajo že danes, med 14.30 in 18. uro, cepljenje bo mogoče tudi v soboto, med 9. in 16. uro. Sicer so danes na terenu v Bertokih in Vanganelu tudi mobilne cepilne enote. 

Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, poteka pa na lokaciji Zdravstvenega doma Koper (Dellavallejeva ulica 3 v Kopru). Cepljenje s cepivom Pfizer bo danes možno vse do 18. ure, medtem ko se bodo lahko vsi, ki bi to želeli, cepili še v soboto, 18. septembra, med 9. in 16. uro. Sicer pa cepljenje izvajajo tudi vsi koncesionarji, vendar se je nanj treba predhodno naročiti.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu (ob ZD Koper) in Trgu Brolo na Mestni občini Koper obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper znova svetujejo, da svoja vozila parkirajo v novi Parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa en evro.

Danes na terenu mobilne enote 

Da bi vsi, ki se do zdaj še niso odločili za cepljenje, lahko čim lažje prišli do cepiva, Zdravstveni dom Koper danes nadaljuje cepljenje proti bolezni covid-19 tudi na terenu. Z mobilno enoto bodo tako do 17. ure prisotni v Zadružnem domu Bertoki (pred vhodom v dvorano), v Vanganelu bo cepljenje možno med 17.30 in 19. uro (pred zadružnim domom). Na voljo sta cepivi Pfizer in Janssen, občanke in občani morajo s seboj imeti zdravstveno izkaznico.