DomovNoviceV novem koledarju koprske občine nepozabni trenutki iztekajočega se leta

V novem koledarju koprske občine nepozabni trenutki iztekajočega se leta

NoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

V prihajajočem letu 2023 bodo Koprčanke in Koprčani lahko dneve šteli z novim koledarjem Mestne občine Koper. Fotografije, ki krasijo nov koledar, prikazujejo nepozabne trenutke leta 2022, in bodo občane in občanke še dolgo časa spominjale na leto, ki se počasi izteka.

Koledar Mestne občine Koper, ki bo v letu 2023 krasil domove občank in občanov, je opremljen s fotografijami nepozabnih trenutkov, ki so se v letu 2022 zgodili v Kopru in zaledju, vse od zgodovinskega istočasnega prihoda štirih potniških ladij v koprsko pristanišče do odprtja obmorskega parka v Žusterni in izvedbe svetovnega pokala v plezanju na novi plezalni steni. Njihovi avtorji so uspešni lokalni fotografi Jakob Bužan, Jaka Ivančič, Peter Kleva in Tomaž Primožič, Verdijevo ulico v soju prazničnih luči pa je v objektiv ujelo podjetje MK Illumination.

Občanke in občani lahko koledar prelepih utrinkov v času poslovanja občine prevzamejo v avli Mestne občine Koper na Verdijevi 10 ali v avli Pretorske palače v času delovanja Turistično-informacijskega centra Koper.

Foto: MOK, Jaka Ivančič, Tomaž Primožič, Jakob Bužan, Peter Kleva