DomovNoviceV sredo začetek drugega kroga deratizacije kanalizacijskega omrežja

V sredo začetek drugega kroga deratizacije kanalizacijskega omrežja

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Javno podjetje Marjetica Koper bo v sredo, 20. julija, začelo izvajati drugi krog deratizacije javnega kanalizacijskega omrežja na območju Mestne občine Koper in Občine Ankaran.

Deratizacijo bodo opravili na celotnem javnem kanalizacijskem omrežju, in sicer na podlagi prijav občank in občanov v minulem letu ter potreb, ki so se izkazale ob rednem izvajanju gospodarske javne službe.

Da bi bili postopki čim bolj učinkoviti, Marjetica Koper občane prosi, da z dvorišč in drugih površin odstranijo vse odpadke hrane, smeti in drugo navlako, prav tako naj bodo pozorni in naj odpadne hrane ne mečejo v stranišča oz. odtoke.

Občanke in občane prav tako pozivajo, naj sproti sporočajo pojav glodavcev ob oziroma v javnem kanalizacijskem omrežju, saj prioritetna mesta izvedbe deratizacije določajo glede na prijave občanov v tekočem letu.

Na podlagi lanskoletnih izkušenj na Marjetici Koper občanke in občane pozivajo, da se pridružijo akciji in deratizacijo na lastne stroške izvedejo tudi v stanovanjskih blokih in zasebnih objektih. Deratizacija bo namreč uspešna le, če jo bodo sočasno opravili na celotnem območju.

Za več informacij in vsa dodatna vprašanja se lahko občani obrnejo na naslov elektronske pošte Marjetice Koper kanalizacija@marjeticakoper.si ali na telefonsko številko 05 66 33 801 oziroma na e-poštni naslov izvajalca radit@siol.net ali na telefonsko številko 068 138 831.