DomovNoviceV Taverni ogled tekme med Slovenijo in Portugalsko

V Taverni ogled tekme med Slovenijo in Portugalsko

Naši krajiNoviceObvestilaProsti časSlovenijaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Slovenska nogometna reprezentanca se je po 24 letih s sanjskimi nastopi v skupinskem delu na Evropskem prvenstvu v nogometu v Nemčiji vrnila na največji evropski nogometni oder. Nogometni navdušenci boste lahko prenos nogometne tekme med Slovenijo in Portugalsko spremljali v ponedeljek, 1. julija, ob 21. uri v Taverni.

Slovenija je prvič na EP nastopila leta 2000, v letih 2002 in 2010 pa je igrala na svetovnih prvenstvih. Takrat je vselej izpadla po skupinskem delu, tokrat pa ji je uspel največji uspeh v zgodovini slovenskega reprezentančnega nogometa, saj se je uvrstila v izločilne boje velikih tekmovanj, med 16 najboljših.

Nogometna zveza Slovenije je z izbranimi občinami in javnimi zavodi za šport letos v začetnem skupinskem delu organizirala oglede prvih treh tekem naše reprezentance na Evropskem prvenstvu v Nemčiji in tako poskrbela, da je nogometna evforija na koprskem parkirišču Ukmarjevega trga dosegla tudi naše mesto.

Ob zgodovinskem uspehu Kekove ekipe v Nemčiji se je Mestna občina Koper odločila, da navijaško cono iz Ukmarjevega trga v ponedeljek, 1. julija, preseli Taverno, kjer bo na velikem zaslonu za vse nogometne navdušence ob 21. uri v živo prenos nogometne tekme med Slovenijo in Portugalsko.

Mestna občina Koper zaradi velikega zanimanja za ogled tekme v Taverni občanke in občane ter obiskovalce vabi, da avtomobile parkirajo v Parkirni hiši Sonce oziroma na dostopnih parkiriščih na obrobju mesta.

Foto: MOK, NZS