DomovNoviceVabljeni k sodelovanju na Istrskem maratonu

Vabljeni k sodelovanju na Istrskem maratonu

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi letos bodo pri izvedbi maratona potrebovali pomoč prostovoljcev. K soustvarjanju spremljevalnega programa so vabljena kulturna in turistična društva.

Slovenska Istra bo 7. in 8. aprila že petič gostila največjo tekaško prireditev v slovenski Istri – Istrski maraton. Za izvedbo Luka Koper 5. Istrskega maratona bodo tudi letos potrebovali pomoč več kot 500 prostovoljcev, ki bodo skrbeli za varnost tekačev in jih pravilno usmerjali ob progah. Vsi zainteresirani za sodelovanje se lahko prijavite na tej povezavi ali na: prostovoljci@istrski-maraton.si.

Pridružite se Luka Koper 5. Istrskemu maratonu tudi vi. Foto: Vojko Rotar

Ker pa bi Istrskemu maratonu radi dodali še nekaj istrskega pridiha in tako udeležencem dogodka ponudili nepozabno doživetje, organizatorji vabijo kulturna in turistična društva k aktivnemu sodelovanju pri spremljevalnem programu. Ti se lahko predstavijo na stojnicah Istrskega sejma in z lokalnimi jedmi, glasbo, oblačili, igrami in drugimi običaji še dodatno popestrijo dogajanje, lahko pa tudi aktivno sodelujejo kot navijaške skupine ob tekaških trasah.

Prijave in dodatne informacije so na voljo na  zorana.medaric@zrs-kp.si in antonela.lukic@istrski-maraton.si.