DomovNaši krajiVabljeni na brezplačne izobraževalne delavnice projekta “Turizmo Ištriano”

Vabljeni na brezplačne izobraževalne delavnice projekta “Turizmo Ištriano”

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

UP Fakulteta za turistične študije Turistica in Mestna občina Koper vabita na niz brezplačnih izobraževalnih delavnic v okviru projekta »TURIZMO IŠTRIANO« Izkusimo istrsko podeželje: novi (tematski) turistični produkti in njihova promocija (LAS Istra) – prva bo že v torek, 8. januarja.

Delavnice so namenjene obstoječim in potencialnim turističnim ponudnikom istrskega podeželja, njihov namen pa je izboljšanje poznavanja ekonomike turističnih ponudnikov, razvoja turističnih produktov, kakovosti, odnosa do gostov ter sodobnih marketinških prijemov in trendov.

Tematike, ki bodo obravnavane na delavnicah zajemajo vsebine kot so trendi v turizmu na podeželju, nemški jezik v turizmu, novi produkti na turističnem trgu, oblikovanje lastnih podeželskih turističnih produktov, ekonomika in uspešnost, nova kategorizacija nastanitvenih obratov, ekonomika lastnih turističnih produktov, bonton, kakovost in gostoljubje, izdelava spletne stran in spletni marketing in druge.

Za sodelovanje na delavnicah je potrebna prijava, saj je število mest omejeno. Prijavnica je na voljo TUKAJ. Prva delavnica bo v torek, 8. januarja, ob 8.30, na UP Fakulteti za turistične študije Turistici, Obala 11a, Portorož, v predavalnici 202. Dodatna vprašanja lahko posamezniki pošljejo na e-naslov: info@fts.upr.si.

Projekt »TURIZMO IŠTRIANO« Izkusimo istrsko podeželje: novi (tematski) turistični produkti in njihova promocija (LAS Istra) je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.