DomovNoviceVabljeni na zaključni dogodek in sejem PONI – Podjetno nad izzive

Vabljeni na zaključni dogodek in sejem PONI – Podjetno nad izzive

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Regionalni razvojni center (RRC) Koper je v lanskem letu objavil razpise v okviru projekta Podjetno nad izzive – PONI Obalno-kraška, s katerim Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije tistim s podjetniško idejo ponujata sredstva, s katerimi lahko podjetniško idejo pretvorijo v lastno podjetje.

V sredo, 21. sredo, ob 9. uri RRC vabi na zaključni dogodek in sejem PONI – Podjetno nad izzive Obalno-kraška, v co-working prostorih v pritličju stavbe na Ulici 15. maja 19d.

Na zaključnem dogodku bodo predstavili prvo generacijo PONIjevcev, ki so bili vključeni v mentorski program PONI – Podjetno nad izzive Obalno-kraška. Njihove zgodbe boste lahko spoznali na dogodku in sejmu, kjer bodo čas namenili spoznavanju, mreženju, dobremu počutju in pridobivanju novega znanja.

Za sredin dogodek je število mest omejeno, tako, da je prijava oz. registracija obvezna do ponedeljka, 19. junija, na povezavi: Prijava na dogodek PONI.

RRC napoveduje, da bodo v naslednjih letih priložnost vključitve v PONI program ponudili še več kot 100 bodočim podjetnikom, zato že danes vabijo vse, ki bi jih vključitev ali sodelovanje z njimi zanimalo, da se jim pridružijo.

 

Več o projektih in poslovnih izzivih Regionalno razvojnega centra Koper na povezavi.

Foto: Regionalni razvojni center Koper