DomovNoviceVirtualni Skok v pravljico z Dedkom Mrazom

Virtualni Skok v pravljico z Dedkom Mrazom

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprsko gledališče svoje ustvarjalne kulturne vsebine še naprej aktivno izvaja na spletu. Četrta različica Skoka v pravljico z Igorjem Štamulakom bo na sporedu v soboto, 12. decembra, ko bo ob 10.30 uri koprski kulturni hram obiskal Dedek Mraz.

Dobri mož bo sicer prišel v koprsko gledališče, a se bo najmlajšim oglasil prek kanala YouTube. Čeprav mora tudi on poskrbeti za svoje zdravje, se ni želel odreči tradicionalnemu decembrskemu druženju z otroki – pa četudi bo druženje potekalo virtualno.

Po pravljici bodo Igor in pravljični liki poklicali Dedka Mraza, ki se jim bo pridružil na odru, jih pozdravil in nagovoril vsakega otroka posebej. Najmlajši bodo lahko Dedka Mraza  poklicali po telefonu na številko 070 370 741. Lahko mu bodo poslali tudi kakšno risbo na info@gledalisce-koper.si ali po navadni pošti na naslov: Verdijeva 3, 6000 Koper.

Za ogled predstave je potreben nakup virtualne vstopnice za 7 evrov, kar lahko starši opravijo na spletni strani Gledališča Koper. Povezavo do prenosa bodo prejeli po elektronski pošti najkasneje deset minut pred začetkom predstave. Starši, ki želijo, da Dedek Mraz nagovori njihovega otroka, naj pripišejo še otrokovo ime in priimek, lahko pošljejo tudi risbico ali sporočilo za Dedka Mraza.

Decembra v koprskem gledališču niso pozabili niti na odrasle. Namenjajo jim ponedeljkove, sredine in petkove večere, ko bodo na kanalu YouTube in Facebook profilu Gledališča Koper objavili zvočne odlomke iz romana Pisatelj, Adam in pilot avtorja Vanje Pegana. Bral bo igralec Rok Matek. Knjiga ima 15 delov, ki jih bodo v omenjenih dneh objavili ob 20. uri.

Foto: Gledališče Koper