DomovNoviceVrhunec Fantazime s številnimi koncerti

Vrhunec Fantazime s številnimi koncerti

KulturaNaši krajiNoviceObvestilaProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Dogajanje Fantazime bo v zadnjem tednu leta 2023 poskrbelo za zabavo vseh, tudi najmlajših.

Konec leta bodo zaznamovali številni koncerti. Danes, 27. decembra, ob 20. uri bo občinstvo v Taverni razveselil nastop skupine BEPOP, jutri, 28. decembra, bodo za zabavo poskrbeli Hamo & Tribute 2 Love. V petek, 29. 12., bodo v Taverni nastopili HeaveniX, medtem ko bosta na ta dan v šotoru za olimpijskim bazenom občinstvo zabavali skupina Mambo Kings in zasedba Master Mix.

Pester program bo tudi 30. decembra, ko bo v Taverni ob 17. uri Silvestrovanje za otroke s Čuki in prihod dedka Mraza, ob 20. uri pa bo nastopil Vlado Kreslin z Malimi bogovi.

Najmlajši obiskovalci so vabljeni, da vse do 30. decembra med 16. in 19. uro obiščejo Božičkovo pisarno, kjer potekajo ustvarjalne delavnice . Drsališče z najlepšim ambientom ob morju, ki bo med prazniki, in sicer 25. 12. do vključno 2. 1., obratovalo od 10. do 22. ure, vabi vse ljubitelje zabave na ledu na nepozabne zimske radosti. Zadnji dan v letu pa bo odprto od 10. do 20. ure.

Fantazima bo vrhunec dogajanja dosegla na silvestrski večer, ko bosta v Taverni za odlično vzdušje poskrbela Dj Adriano Roy in Jan Plestenjak. Vabljeni prav vsi, ki si želijo zadnji dan v letu preživeti pod zvezdami z nepozabnim koncertom.

Na prvi dan novega leta, v ponedeljek, 1. 1. 2024, ob 20. uri bo v Taverni nastopila perspektivna mlada glasbena skupina De Peachkiss, ki obljublja nepozabno glasbeno doživetje.

Domačini in obiskovalci Fantazime so vabljeni, da na prizorišča dogajanja pridejo na trajnostni način – peš, s kolesom, skirojem ali avtobusom. Svoja vozila lahko pustijo na parkiriščih izven mestnega jedra ali v bližnjih parkirnih hišah – PH Belveder ali PH Sonce. Na zadnji dan leta, to je nedelja, 31. 12., bo parkiranje v Parkirni hiši Sonce brezplačno, v PH Belveder pa bosta na ta dan brezplačni prvi dve uri parkiranja.

Zapora Pristaniške

Zaradi prireditev bo v soboto, 30. 12., popolna zapora Pristaniške ulice (od križišča s Piransko cesto do priključka ulice Belveder na Ukmarjevem trgu) med 16. uro in polnočjo ter v nedeljo, 31. decembra, od 18. ure do 2. ure zjutraj.

Več o dogajanju: www.visitkoper.si

Foto: Jakob Bužan, MOK