DomovNoviceZačenja se Festivala Kopedia

Začenja se Festivala Kopedia

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Ta petek nas v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega čaka prvi večer 4. edicije komičnega Festivala Kopedia. Z nami bo Boris Kobal s svojo zadnjo predstavo Pismo rosno! Vsega je kriv poštar.

Festival smeha Kopedia se v Kopru začenja ta petek, ob 20. uri, ko bodo v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega uprizorili zadnjo predstavo Borisa Kobala Pismo rosno! Vsega je kriv poštar.

V predstavi vam bo pismonoša Slavko Golob razjasnil obzorja. V osebni izpovedi vas bo z vso strastjo prepričal, da je poštar eden najbolj karakternih poklicev – če vprašate grške bogove, kralje, zdravnike v UKC, pasje instruktorje ali politične veljake. Multipraktik v rumeni uniformi je pravi tajni agent, odporen na vse ljudske modrosti.

Tandem Boris Kobal in Marko Pokorn sta pred desetimi leti zakuhala uspešnico Kdo vam je pa to delu?, ki je imela 260 ponovitev. Marko Pokorn je napisal besedila za kultno Kliniko Tivoli, Našo malo kliniko in mnoge druge, Boris Kobal pa je Žlahtni režiser in Zlato komedijsko pero, ki nas je nasmejal že v seriji TV Poper ter številnih gledaliških igrah, ki jih je režiral ali v njih tudi zaigral. V zadnjih letih nastopa z odličnimi stand-up nastopi in občinstvo je vedno znova navdušeno.

Vstopnice za petkovo predstavo si lahko po ceni 15 evrov zagotovite na prodajnih mestih Eventim in v TIC Koper. Informacije in rezervacije so možne na: veceri.smeha@gmail.com