DomovNoviceZaradi slabega vremena odpoved koncerta Simfonija Kopra

Zaradi slabega vremena odpoved koncerta Simfonija Kopra

KulturaNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Zaradi slabe vremenske napovedi za prihajajoči konec tedna so organizatorji Simfonije Kopra sprejeli odločitev o odpovedi petkovega koncerta Orkestra Slovenske filharmonije na potniškem terminalu.

Organizatorji – Mestna občina Koper, Luka Koper in Društvo prijateljev glasbe – so kljub dobrim namenom, vloženemu trudu in prizadevanju zaradi slabe vremenske napovedi za petek primorani odpovedati prireditev Simfonija Kopra. Ob tem se zahvaljujejo vsem, ki so se do zadnjega trudili za izvedbo koncerta.

Kupcem vstopnic bodo kupnino povrnili, in sicer na način:

  • SPLETNI KUPCI: na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način, kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
  • PRODAJNA MESTA: kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili dejanski nakup (razen v primeru nakupa pri Petrolu – lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Organizatorji se ob tem zahvaljujejo za razumevanje.