DomovNoviceZbirajo predloge za podelitev športnih priznanj za leto 2021

Zbirajo predloge za podelitev športnih priznanj za leto 2021

Naši krajiNoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Športna zveza Koper in Mestna občina Koper vsa društva, klube in posameznike pozivata k oddaji predlogov za podelitev priznanj športnikom in športnim delavcem za dosežke v letu 2021. Rok za oddajo predlogov se izteče v ponedeljek, 10. januarja.

Koprska občina bo v sodelovanju s Športno zvezo Koper tudi letos podelila priznanja za vrhunske dosežke in jubileje ter posebna priznanja na področju športa v Mestni občini Koper za leto 2021, ki je bilo tudi za svet športa zelo posebno. V minulem letu so šport zanesljivo najbolj zaznamovale težko pričakovane in prvič v zgodovini prestavljene olimpijske igre v Tokiu. Kljub epidemiji so se ob zdaj že boljšem poznavanju in obvladovanju ukrepov za zajezitev zvrstila tudi številna druga športna tekmovanja, za katera smo bili leto poprej prikrajšani.

Društva, posameznike, ustanove in ostalo zainteresirano javnost zato vabijo k posredovanju predlogov za priznanja za športne dosežke, jubileje in posebna priznanja na področju športa v Mestni občini Koper v letu 2021. Predloge lahko oddajo oz. posredujejo ob izpolnitvi spletnega obrazca na spletni povezavi. Merila za pridobitev priznanj opredeljuje Pravilnik o priznanjih Športne zveze Koper, še podrobneje pa na novo sprejeta Merila za vrednotenje športnih dosežkov za podelitev priznanj Športne zveze Koper.

Foto: Športna zveza Koper