DomovNaši krajiZnani so dobitniki nagradne igre 10 tednov doživetij v Kopru

Znani so dobitniki nagradne igre 10 tednov doživetij v Kopru

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Kdo so srečni nagrajenci nagradne igre v sklopu poletne kampanje 10 Tednov doživetij v Kopru? Glavna nagrada – počitnice v Hiškah slovenske Istre gre v Grgar, na severno Primorsko.

Vsi, ki so se julija in avgusta udeležili doživetij v sklopu kampanje 10 tednov doživetij v Kopru, so z oddajo svojih podatkov lahko sodelovali tudi v veliki poletni nagradni igri. Pred dnevi je komisija pregledala prejete kupone, preverila njihovo ustreznost, opravila žreb in razglasila dobitnike.

Prvo nagrado – družinski oddih na destinaciji Koper, v Hiškah slovenske Istre v Truškah in Istrski zajtrk prejme Blaž Velikonja iz Grgarja, druga nagrada, doživetje na Vinski fontani z degustacijo istrskih produktov je šla v roke Maje Jotić iz Ljubljane, tretja nagrada – voden ogled Škocjanskega zatoka je romala v Kranj, k dobitnici Niki Markun, četrto nagrado – Vodeni ogled Kopra je prejela Brigita Stiplošek iz Sela pri Podčetrtku, peto nagrado – Komplet Županovega vina in oljčnega olja Mestne občine Koper pa je osvojil Miha Matoz iz Ljubljane.

Srečnim nagrajencem iskreno čestitamo, o nagradah bodo obveščeni po pošti.