DomovNoviceZnani tudi izidi naknadnih in ponovnih volitev v nekaterih krajevnih skupnostih

Znani tudi izidi naknadnih in ponovnih volitev v nekaterih krajevnih skupnostih

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Občinska volilna komisija je v tem tednu sprejela poročilo o izidu naknadnih in ponovnih volitev za člane krajevne skupnosti v določenih volilnih enotah v nekaterih krajevnih skupnostih Mesne občine Koper, ki so potekale v nedeljo, 4. decembra.

V svet Krajevne skupnosti Črni Kal je bil v volilni enoti 3 izvoljen Jadran Stepan, v volilni enoti 6 Pavel Frank, v volilni enoti 8 Ivana Furlan, v volilni enoti 11 pa Neda Seitl. V svetu Krajevne skupnosti Dekani bosta krajanke in krajane v volilni enoti 1 zastopali Katjuša Stanković Marić in Livijana Markežič, v volilni enoti 3 pa David Kompara. V Gračišču je bil v svet krajevne skupnosti v volilni enoti 7 izvoljen Sebastjan Šukljan in v volilni enoti 13 Luka Stegel. V Krajevni skupnosti Pobegi-Čežarji je član sveta v volilni enoti 2 postal Bojan Vatovec, v Svetem Antonu, prav tako v volilni enoti 2, pa Erli Škorja.

V svet Krajevne skupnosti Olmo-Prisoje sta bila v volilni enoti 1 izvoljena Klemen Maučec in Sani Kamenčič, v volilni enoti 2 Angel Šav, v volilni enoti 5 pa Vladislav Jović. Člani sveta Krajevne skupnosti Semedela so v volilni enoti 1 postali Tina Čok, Borut Maleševič, Marko Štrkalj, Erik Ražman, Mojca Vižintin, Alen Vučić in Joško Matjašec, v volilni enoti 2 pa Edvard Bolčič, Tanja Velkavrh, Bojan Keber, Laura Chersicola, Alen Črlenec. V Krajevni skupnosti Žusterna so bili v volilni enoti 1 izvoljeni Igor Čurin, Janez Starman in Špela Jerman, v volilni enoti 2 Patricija Krmac, Franc Gorišek in Josip Majstorović, v volilni enoti 3 pa Mirela Tabaković, Sandra Popović, Patrik Peroša in Jesenko Balta. V svetu Krajevne skupnosti Za gradom sta člana v volilni enoti 3 postala Danilo Plesničar in Samo Raffone.

V Krajevni skupnosti Škocjan je bil v volilni enoti 1 izvoljen Nejc Žužič, v volilni enoti 2 Luciano Cerin in v volilni enoti 4 Sandra Bonin, v Vanganelu pa v volilni enoti 3 Rosana Bucaj.