DomovNovicePONI s 6. razpisom za bodoče podjetnike

PONI s 6. razpisom za bodoče podjetnike

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Regionalni razvojni center Koper je v okviru projekta Podjetno nad izzive – PONI Obalno-kraška objavil še zadnji, 6. razpis za vključitev udeležencev v mentorski program za bodoče podjetnike. Javna predstavitev razpisa bo v torek, 20. decembra, potekala preko spletne aplikacije Zoom, rok za oddajo prijave pa je 20. januar 2023.

Regionalni razvojni center (RRC) Koper je objavil še zadnji razpis v okviru projekta Podjetno nad izzive – PONI Obalno-kraška, s katerim Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije tistim s podjetniško idejo ponujata sredstva, s katerimi lahko podjetniško idejo pretvorijo v lastno podjetje. Podjetniško usposabljanje izvaja RRC Koper v novih prostorih v Kopru.

Deset izbranih udeležencev projekta bo pri RRC Koper zaposlenih za obdobje štirih mesecev, v tem času pa bodo pridobivali podjetniška znanja, ki so potrebna za samostojno podjetniško pot. Pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo usposobljenih svetovalcev bodo izdelali poslovni model in poslovni načrt. V spodbudnem in dobro opremljenem podjetniškem okolju pa bodo tudi tkali nove poslovne vezi.

Predstavitev razpisa bo potekala v torek, 20. decembra, prek spletne aplikacije Zoom. Vsi zainteresirani prijavo pošljite na elektronski naslov tina.matekovic@rrc-kp.si. Rok za oddajo vloge v mentorski program PONI se izteče 20. januarja 2023, prijavna dokumentacija in razpis sta dostopna na spletni povezavi.

Foto: Regionalni razvojni center Koper