DomovNoviceŽupan v predprazničnem času obiskal starejše in otroke

Župan v predprazničnem času obiskal starejše in otroke

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Župan Mestne občine Koper Aleš Bržan je v predprazničnem času tudi letos obiskal kar nekaj ustanov oziroma njihovih enot v Kopru in njegovi okolici, ki delujejo na področju starejših občank in občanov ter otrok.

V družbi podžupanje Olge Franca, ki je na MOK zadolžena za področje podeželja, zdravstva in sociale, ter Timoteja Pirjevca, vodje Urada za družbene dejavnosti na MOK, so letos obiskali Zavetišče za brezdomne osebe, Dnevno delovni terapevtski center Barčica, Center dnevnih aktivnosti za starejše občane Koper, Dnevni center za otroke in mladostnike PetKa in zaključili z obiskom Obalnega doma upokojencev na Markovcu pri Kopru.

Župan je obiske izkoristil za ogled prostorov nekaterih enot in se pobližje seznanil s potekom in delom ustanov oziroma enot.

Obalni dom upokojencev Koper

Zbranim je predal simbolično darilo, praznično potico iz Agrarie Koper in zabojček mandarin, ter se za nekaj trenutkov sproščeno prepustil prazničnemu druženju. Vsem skupaj je zaželel mirne praznike in srečno ter zdravo leto, ki prihaja.

Foto: MOK