DomovProsti časCMK: Predavanja, pogovor, zabavne rime in nora zabava

CMK: Predavanja, pogovor, zabavne rime in nora zabava

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru mladih Koper tudi ta teden za vas pripravljajo predavanja, družabni večer, dva zanimiva koncerta in še veliko več.

Že danes se lahko ob 19. uri udeležite Telovade, medtem ko bo jutri na razpolago brezplačno psihosocialno terapevtsko svetovanje za mlade, ki se prične ob 13. uri. V torek, 21. novembra, ob 18. uri boste poleg tega lahko poslušali tudi zanimivo potopisno predavanje “Družinsko potovanje po Avstraliji s kamperjem”, ob 19. uri pa bosta sledila telovadba in torkov družabni večer.

V sredo, 22. novembra, ob 18. uri ste vabljeni na predavanje Postani magnet za zaposlovalec, ob 18.30 pa lahko prisostvujete predavanju Kako v odnosu (po)skrbim zase?.

V četrtek, 23. novembra, se lahko udeležite pogovora Stik Koper – svetlooki/temnooki, ki bo potekal ob 18.30 uri, že ob 20. uri pa se lahko pridružite Obalnim rimam.

V petek, 24. novembra, ob 20. uri bo potekal KŠOK-ov koncert na katerem boste uživali ob glasbi skupin Feedback, Jocker Out, Fat Pigeon, The Mint in Artenigma, medtem ko vas bodo na sobotnem koncertu zabavali z glasbeno inštrukcijo Koala Voice, s pričetkom ob 21. uri.

Vabljeni v Center mladih Koper!