DomovProsti časIdeje za silvestrski make up

Ideje za silvestrski make up

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Konec prazničnega decembra je za vogalom, priprave na pričetek novega leta pa so že v polnem teku. Silvestrski večer pri ličenju dopušča domišljijo in glamur, ravno zato pa je odločitev za pravi make up še toliko težja.

Danes lahko pozabite na nevtralne barve, za to priložnost lahko brez skrbi posežete po nekoliko drznejših odtenkih, s katerimi boste zasijale v novi podobi. Da bi vam olajšali priprave na najdaljšo noč v letu, predstavljamo dve ideji za novoletno ličenje, s katerim boste zagotovo izstopale.

Najdaljša noč v letu v znamenju rjavih in zlatih odtenkov

Pri ličenju za svečane priložnosti veljajo rjavi in zlati odtenki za ene izmed najbolj primernih. Zanje je značilno, da se podajo na vse barve las, polti in oči, zelo enostavno jih je tudi kombinirati. Poigramo se lahko tudi s kovinskimi in temnimi odtenki, za dovršen videz pa ne smemo pozabiti niti na nekoliko bleščic.

V nadaljevanju vam predstavljamo dva primera, ki ju lahko uporabite, če želite doseči urejen novoletni videz.

Videz 1:

Foto: snobka.pl

Kot podlago uporabite kremno črno senčilo, nato nanesite še temno rjav matiran odtenek.

Foto: snobka.pl

Naneseno senčilo obrobite s svetlejšo rjavo barvo. Robove dobro zabrišite. Na spodnje veke nato nanesite kovinsko bronasto barvo.

Foto: snobka.pl

Notranjo stran vek osvetlite s svetlim zlatim senčilom. Sledi nanos bleščečega senčila v temnejši zlati barvi.

Foto: snobka.pl

Na notranjo stran spodnje veke nanesite še barvico in videz zaključite z nanosom maskare.

Videz 2:

Foto: snobka.pl

Kot podlago uporabite rjavo barvico. Na notranjo stran in na spodnji veki nanesite belo senčilo ali barvico.

Foto: snobka.pl

Na zunanjo stran vek nato nanesite dobro pigmentiran temno rjav odtenek. Robove dobro zabrišite z matiranim rjavim senčilom.

Foto: snobka.pl

Sledi nanos bleščeče zlate barve po sredini vek. Na notranjo stran vek dodajte turkizno srebrno senčilo, ki ga prav tako zabrišete.

Foto: snobka.pl

Ob zgornji liniji trepalnic s črtalom zarišite močno črno črto, ki se zaključi z ostrim robom. Za konec dodajte še maskaro ali umetne trepalnice.

Pri obeh videzih se lahko poigrate, spremenite nekaj podrobnosti in preizkusite lastne kombinacije, saj vam novoletni večer dopušča nešteto možnosti. Prepustite se domišljiji in ustvarite unikaten videz. Nikakor pa ne pozabite na ustrezno rdečilo za ustnice.