DomovProsti časIZMENJAVA OBLAČIL: Zaswapajte v poletje in obnovite svojo garderobo

IZMENJAVA OBLAČIL: Zaswapajte v poletje in obnovite svojo garderobo

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

V petek, 14. julija, ob 18. uri, se v Središču Rotunda obeta Summer Swap izmenjava oblačil. Vse modne navdušenke boste na posebni poletni ediciji Swap-a lahko izmenjale poletne obleke in oblekice, majice in hlače ter raznorazne dodatke, ki v vaši omari delajo “gužvo”.

Swap party je torej namenjen izmenjavi oblačil, modnih dodatkov in idej o stylingu, preobrazbi garderobe in nenazadnje načinu življenja. “Swap formula” želi zadovoljiti tudi prav vse, ki si želijo edinstvenega stila.

Poleg oblačil lahko na Swapu izmenjate tudi modne dodatke. Foto: arhiv ekoper.si

Naredite prostor za “nova” oblačila

Zaswapajte v poletje in na posebno Summer Swap edicijo izmenjave občil prinesite vse kar vam zaseda prostor v omarah in predalih in izmenjajte za nekaj zanimivih “novih” kosov.

Izmenjevalnica omogoča brezplačno prenovo garderobe in prijetno druženje. Obiskovalke si lahko izmenjajo oblačila in modne dodatke v razmerju 1:1, kar pomeni – kolikor prineseš, toliko tudi odneseš. Oblačila se na izmenjevalnici razvrščajo glede na vrednostno kategorijo, in sicer nizka, srednja in višja.

Na izmenjevalnico se je potrebno prijaviti. Prijavnico najdete tukaj, za več informacij pa se obrnite na swapjetop@gmail.com ali pa pokličite na telefonsko številko 031 459 449.