DomovProsti časKje se lahko zabavate v teh dneh?

Kje se lahko zabavate v teh dneh?

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

V destinaciji Koper se v teh dneh veliko dogaja. Sinoči se je začel festival Poletje z biseri, danes se v mestu začenja Fešta kalamarov in Mediterana, pestro bo tudi na podeželju občine.

Po sinočnjem razprodanem koncertu, na katerem sta v sklopu festivala Poletje z biseri nastopila Rudi Bučar & Hamo, nas v naslednjih tednih ob sredah zvečer čakajo še nastopi Koala Voice, raperja Zlatka, sester Marine in Emilie Mårtensson in številnih drugih, ki bodo v sklopu Poletja z biseri nastopili na vrtu Pokrajinskega muzeja Koper.

Nocoj vas bodo na Ukmarjevem trgu oz. na trgu ob stavbi Uprave za pomorstvo zabavali Žavbi brothers in Tanja Žagar. Foto: arhiv Vojko Rotar

V teh dneh se v mestu nadaljuje tudi bogato dogajanje 16. Alpe Adria PUF festivala. Na Prešernovem trgu bo danes ob 19. uri Otroški poletni gledališki vrtiljak s predstavo Čarobni klobuček, v Bertokih pa bo ob 21. uri Jazz Funk večer v sklopu Poletja v Bertokih.

Fešta kalamarov in Mediterana letos kar štiri dni

Vsi ljubitelji morske hrane in zabave ste od danes do nedelje vabljeni v Koper na 8. Fešto kalamarov in Mediterana. Nocoj vas bodo na Ukmarjevem trgu oz. na trgu ob stavbi Uprave za pomorstvo zabavali Žavbi brothers in Tanja Žagar, v petek bodo za glasbo poskrbeli Mambo Kingsi in Trio Teci teci, v Taverni pa Secret disco, v soboto se boste lahko zabavali v družbi skupine Tequila in Primorskih fantov, v Taverni pa bo zabava Back to 90`s, medtem ko bo v nedeljo na trgu ob stavbi Uprave za pomorstvo zaigrala legendarna skupina Platana.

Vikend, ki je pred nami, obljublja zabavo, smeh in kulinarične užitke. Foto: arhiv Vojko Rotar

V ponedeljek, 16. julija pa se začenjajo Poletni koncerti v Taverni, ki bodo tudi letos za obiskovalce brezplačni. V ponedeljek, ob 21. uri bo na sporedu večer latino jazza z Ricardom Luquejem in Aldemaromania triom oz. pevcem znane skupine Cubismo, 23. julija bodo na sporedu slovenske ljudske v blues preobleki s skupino SLO-BLUES, še dva koncerta pa nas čakata v mesecu avgustu, in sicer 13. in 20. avgusta.

V torek, 17. julija, nas na kopališču Koper med 16. in 20. uro čaka prireditev Uživajmo ob morju, ob 20.30 bo na trgu med Čajnico Vanilla in Kavarno Triglav Triglav kviz, na Martinčevem trgu pa bodo ob 21. uri Poletni gledališki večeri s predstavo Ljubezen druge polovice. V torek se v Palači Gravisi Butttorai začenja tudi že 26. Folkest 2018.