DomovŠportABSOLUTNI ZMAGOVALCI: Kozlički dosegli 101. gol, njihova mreža pa se je zatresla zgolj enkrat!

ABSOLUTNI ZMAGOVALCI: Kozlički dosegli 101. gol, njihova mreža pa se je zatresla zgolj enkrat!

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Da so si koprski nogometaši z odlično igro in borbenostjo zagotovili prvo mesto na lestvici in več kot zasluženo napredovanje med tretjeligaše, je že zdavnaj odločeno. Kljub temu pa varovanci Damirja Milinovića ne počivajo na lovorikah. Po poročanju spletnega dnevnika ekipa.svet24.si so v 19. prvenstvenem krogu, ko so na Bonifiki z 10:0 premagali Postojno dosegli nov mejnik – presegli stotico pri doseženih golih.

V letošnji primorski ligi so se več kot očitno, in to z veliko začetnico, podpisali Koprčani, ki so bili tekom celotnega tekmovanja tako rekoč nepremagljivi. S premišljeno igro, borbenostjo in neskončno željo, da Sloveniji pokažejo, da je njihovo mesto precej višje, kot jim je bilo zaradi zapletov z NZS-jem dodeljeno, so pokazali prav tam – na zelenici.

»Prepričljiva zmaga je za kozličke pomenila svojevrsten mejnik, saj jim je pri doseženih golih uspelo nekaj, česar mnogi niso verjeli; presegli so stotico. Dosegli so jih 101, njihova mreža se je zatresla vsega enkrat. Razlika v zadetkih 101:1 je ne glede na kakovostni razred tekmovanja fascinantna.; v povprečju so Koprčani na vsaki preizkušnji dosegli 5,3 gola,« danes poroča spletni dnevnik ekipa.svet24.si.

Foto: FC Koper

Celoten članek je dostopen TUKAJ.