DomovŠportAli bo kozličkom tokrat uspelo?

Ali bo kozličkom tokrat uspelo?

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčani so zapadli v manjšo krizo. Na zadnjih štirih tekmah jim ni uspelo zmagati, že jutri pa jih čaka naslednja prvenstvena tekma. Na Bonifiki pridejo za kozličke v poštev samo in zgolj tri točke.

Ekipa FC Luke Koper jutri ob 16.00 pričakuje nogometaše Aluminija. Obe ekipi sta trenutno v rezultatski krizi, Aluminij namreč ni zmagal že 6 krogov. Tudi dve koprski točki na zadnjih štirih tekmah so, kljub temu da so kozlički dve od teh odigrali proti najvišje uvrščenima ekipama, daleč od pričakovanega.

Koprčani so v Mariboru delovali razglašeno, številne odsotnosti so terjale svoj davek, Maribor je bil premočan. Prave priložnosti si Koprčani sploh niso ustvarili, edini pravi koprski napadalec Courage Pekuson je bil preveč osamljen, da bi imel konkretnejše možnosti proti čvrstim mariborskim branilcem.

pekuson
Foto: Prva Liga Telekom Slovenije

Tekme z Mariborom nismo odigrali v skladu s pričakovanji in navodili trenerja. Po prejetih dveh zadetkih je ekipa padla in težko se je bilo vrniti. Seveda smo igralci razočarani nad rezultatom v Mariboru, vendar smo z mislimi že pri sobotni tekmi z Aluminijem, ki je izredno pomembna. Pripravljeni smo, ekipa ima zgolj en cilj – tri točke,” je svoj pogled pred sobotno tekmo predstavil Pekuson, ki je v letošnjih 13 nastopih dosegel dva zadetka.

Na Bonifiki sta se sobotna tekmeca pomerila trikrat, Kidričani pa še niso zmagali. Zadnjo letošnjo tekmo na Bonifiki so kozlički dobili z minimalno zmago, v končnici tekme je zadel Jaka Štromajer.

prva-liga
Foto: Prva Liga Telekom Slovenije

Na sobotni tekmi bo sodil Mitja Žganec, pomagala mu bosta Goran Mikača in Mitja Podobnik, četrti sodnik bo Darjan Kovačič. *