DomovŠportCITY GAMES: Koprčani zasedli drugo mesto

CITY GAMES: Koprčani zasedli drugo mesto

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

V nedeljo so se na olimpijski bazen v Žusterni vrnile priljubljene poletne igre za vse generacije – City Games. Tudi letos se je za vstop v finalni del tekmovanja potegovala koprska ekipa Spiaggia bar, ki se na koncu lahko pohvali z doseženim drugim mestom. Priljubljene igre se v Slovenijo vračajo avgusta, ko bodo finalni turnir City Games Slovenija organizirali v Kranju.

Koprska ekipa je v nedeljo premoč morala priznati Pirančanom, ki so za zgolj 7 točk ušli “domačinom”. Na tretjem mestu se je znašla ekipa iz Lucije, ki je zbrala le točko več od zadnjeuvrščenih kolegov iz Portoroža.

Dogodek, ki ga pripravlja Mestna občina Koper v sodelovanju z Adrio Events, se je znova izkazal za pravi spektakel, zanimiv ne samo za sodelujoče, temveč tudi za gledalce in obiskovalce, ki so se znova iger udeležili v velikem številu.

Tokrat so se ekipe na športno-zabavnem dogodku pomerile na enem izmed treh slovenskih challengerjev, kjer so se borile za vstopnico za slovenski finale, ki bo 17. avgusta v Kranju. Ekipe, ki so se pomerile v šestih tradicionalnih igrah, preoblečenih v moderno in zabavno shemo, so bile sestavljene vsaka iz šestih članov, od katerih morata vsaj dve biti predstavnici nežnejšega spola.