DomovProsti časDrugi Summer Futsal Fest Koper 2019

Drugi Summer Futsal Fest Koper 2019

Prosti časŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Med 22. in 30. junijem 2019 bo v športni dvorani Burja Škofije in na zunanjem igrišču športnega centra Škofije potekal drugi Summer Futsal Fest Koper.

Tudi letošnje poletje bo na Slovenski obali v znamenju futsala. Marljivi člani Kluba malega nogometa Bronx Škofije bodo po izjemni lanskoletni izkušnji še drugič organizirali poletni mednarodni futsal festival. Letos bo prireditev še potekala na Škofijah, za naslednja leta pa se pripravlja širitev v Koper in druge obalne kraje.

Tekmovanje, ki bo potekalo devet dni v 11 kategorijah, združuje zelo širok spekter tekmovalk in tekmovalcev različnih starosti. Zanimanje za Summer festival je izjemno, saj so že na prvi izvedbi nastopile kar 103 ekipe, letos jih pričakujejo blizu 150. Potrjena udeležba klubov iz Slovenije, Italije, Srbije in Hrvaške daje prireditvi tudi mednarodni pomen. Velike so možnosti, da se nabor sodelujočih držav letos še razširi.

Prijave so možne do srede, 19. junija 2019, ko bo opravljen žreb tekmovalnih skupin. Dodatne informacije so dosegljive na www.fcbronx.si in info@fcbronx.si. Organizator poziva obalne klube, ki se še niso prijavili, naj to storijo čim prej, saj bi bilo škoda zapraviti možnost tekmovanja v močni mednarodni konkurenci v domačem okolju.