DomovNaši krajiFC Luka Koper: “Na zmago!”

FC Luka Koper: “Na zmago!”

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčane danes zvečer čaka četrta domača tekma v letošnji sezoni Prve lige Telekoma Slovenije. Nasprotnik je NK Krško, ki v Koper prihaja po remiju v Radomljah.

Člani prve ekipe FC Luka Koper so ta teden trenirali po načrtu. V sredo so z nekoliko spremenjeno enajsterico premagali drugoligaške sosede iz Ankarana z 2 : 0.

fc 1

Želja za današnjo tekmo je le ena – osvojiti tri točke in nadaljevati niz zmag na Bonifiki. Koprska trdnjava je namreč letos še nepremagana. Z zmago bi se kozlički še bolj približali samemu vrhu lestvice, ob ugodnem rezultatu derbija kroga med Olimpijo in Gorico pa bi Koprčani lahko zasedli tudi drugo mesto na lestvici.

Med kandidati za tekmo bodo tudi trije novinci

KokorovičPark in Avila se bodo borili za prve minute v koprskem dresu. Ob njih bo najverjetneje ena glavnih nevarnosti za krška vrata tudi vroči Ruben Belima. Slednji je med tednom zaigral za svojo reprezentanco Ekvatorialne Gvineje, sedaj pa je že pripravljen, da s svojo hitrostjo in tehnično podkovanostjo seje strah v obrambnih vrstah nasprotnikov.

Po odlični predstavi v Ljubljani je prav, da fantom izkažemo podporo na domačem stadionu, zato vsi vljudno vabljeni danes zvečer na tribune koprske Bonifike, da skupaj pomagamo ekipi do novih treh točk.

Tekma začne ob 20.15. Pravico bodo delili Rade Obrenović (glavni sodnik), Tomislav Pospeh  (prvi pomočnik), Matej Vojska (drugi pomočnik) in Dejan Balažič (četrti sodnik). *