DomovNaši krajiToni Datković: “Pred nami sta dve najpomembnejši tekmi!”

Toni Datković: “Pred nami sta dve najpomembnejši tekmi!”

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski kapetan Toni Datković je eden izmed stebrov koprske obrambe. S svojo borbenostjo, nepopustljivostjo in agresivnostjo je trn v peti vsem napadalcem slovenske lige.

DSC_2624

Jutrišnjo tekmo proti ekipi NK Krško bo moral 22-letni Hrvat odigrati brez svojega obrambnega kolega, Šimeta Gregova, ki je kaznovan zaradi štirih prejetih rumenih kartonov. Kdo bo zapolnil to vrzel, bomo izvedeli jutri.

Atmosfera med nami je zelo dobra, za kar je kriva tudi trenutna uvrstitev. Sproščeni smo, a se hkrati zavedamo, kaj se od nas pričakuje. Na to smo pripravljeni!,” je vzdušje med igralci komentiral koprski kapetan.

DSC_3513 (1)

V soboto tekma proti Krškemu

Čakata nas dve najpomembnejši tekmi. Prva jutri proti Krškemu, na kateri se od nas pričakuje zmaga za ohranitev dobrega položaja na lestvici in hkrati potrditev zmage v Ljubljani, že takoj v sredo pa pokalni obračun z Aluminijem, kjer si moramo priigrati napredovanje,” je o prihajajoči tekmi povedal Datković.

“Želeli bi, da bi Koprčani začutili naš trud in pripadnost klubu in nas prišli spodbujat v čim večjem številu. Če bo tako, ne vidim razloga, zakaj se ne bi na koncu sezone skupaj veselili visoke uvrstitve na lestvici. Zato vse vabim, da nas v soboto pridite podpret na stadion Bonifika,je še zaključil koprski branilec. *