DomovŠportFUTSAL: Trophy tour se ustavi tudi v Kopru

FUTSAL: Trophy tour se ustavi tudi v Kopru

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Ravno v času, ko so slovenski košarkarji  prinesli v Slovenijo pokal za osvojeno prvo mesto na evropskem prvenstvu, je k nam prišel tudi pokal, ki ga bo 10 februarja v areni Stožice prejel evropski prvak v Futsalu. 12 najboljših evropskih ekip med katerimi je tudi Slovenija se bo trudilo osvojiti cenjeno lovoriko evropskega prvaka.

Eden od projektov povezanih z organizacijo evropskega prvenstva je tudi Trophy tour. Originalni pokal, ki ga bo prejel evropski prvak v futsalu bo obiskal vse kraje kjer domujejo slovenski futsal prvoligaši in večja mesta v bližini. Tako se bo karavana v sredo 20. septembra iz Ljubljane preko Vrhnike najprej ustavila na Škofijah ob 14. uri nato pa svojo pot zaključila v Kopru ob 17. uri.

Foto: Trophy tour

Dogodek je namenjen širši javnosti in bo zelo opazen, saj se bo pokal za evropskega prvaka pripeljal z avtobusom v barvah Uefa Futsal Euro 2018. Na prireditvenem prostoru bo potekala animacija z voditeljem in številne nagradne igre.

Obiskovalci se bodo lahko fotografirali s pokalom, družili s slovenskimi reprezentanti in najboljšimi obalnimi futsal igralci. Sodelujoči v nagradnih igrah bodo za svoje dosežke nagrajeni s paketi vstopnic na evropskem prvenstvu in sicer za tekme slovenske reprezentance, polfinale in finale ter z žogami Uefa futsal Euro 2018.