DomovŠportKK Sixt Primorska: Znan razpored tekem v Čačku

KK Sixt Primorska: Znan razpored tekem v Čačku

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Po tem, ko smo ta teden dobili vse štiri ekipe, ki jih bomo v začetku aprila lahko spremljali na zaključnem turnirju Druge divizije Lige ABA, je znan tudi razpored obeh polfinalnih in finalne tekme v Čačku. Spomnimo, na zaključnem turnirju bomo spremljali ekipe Sixta Primorske, Borca, Krke in Vršca.

Celotno dogajanje na zaključnem turnirju v Čačku se bo začelo že v ponedeljek, 2. aprila, ko bo v mestni skupščini mesta Čačak potekala novinarska konferenca pred začetkom turnirja. V večernih urah bodo vse štiri ekipe tudi preizkusile parket Športne dvorane Borac.

Prva polfinalna tekma bo v torek, 3. aprila, ob 18. uri, druga pa prav tako v torek, ob 20.30. Veliki finale bo na sporedu v sredo, 4. aprila, ob 19. uri.

Foto: KK Sixt Primorska

Redni del sezone bodo ekipe zaključile v torek in sredo. Sixt Primorska se bo v torek, ob 20. uri, v Areni Bonifika pomerila z AV Ohridom. V Novem mestu bodo košarkarski navdušenci lahko spremljali neposredni obračun obeh ekip, ki ju bomo videli tudi v Čačku, saj bo Krka ob 18. uri gostila Borac. Vršac bo redni del sklenil na gostovanju v Splitu v sredo, ob 20.30.

Za vse košarkarske navdušence je KK Sixt Primorska pripravila tudi poseben dvodnevni navijaški paket. Cena celotnega navijaškega paketa, ki vključuje eno nočitev v hotelu Livade, avtobusni prevoz Koper-Ljubljana-Brežice-Čačak-Brežice-Ljubljana-Koper ter vstopnice za ogled tekem zaključnega turnirja, je 120 EUR. Več o navijaškem paketu si lahko preberete TUKAJ.