DomovŠportKoprski mladi nogometaši imajo svojo tribuno

Koprski mladi nogometaši imajo svojo tribuno

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Minulo sredo se koprskim nogometašem ni izšlo. Aluminij je imel po izvajanju strelov z bele točke več sreče in je napredoval v četrtfinale. Kljub temu pa je bila Bonifika glasnejša kot ponavadi. Za to so poskrbeli otroci koprske nogometne akademije, ki so dobili svoj prostor na tribunah koprskega stadiona.

Pred pričetkom tekme so bili gledalci prijetno presenečeni, ko so najmlajši koprski nogometaši pospremili obe ekipi na zelenico koprske Bonifike.

Po uvodnem protokolu so se takoj priključili svojim kolegom na tribuni za golom, kjer se je že zbralo lepo število otrok in trenerjev.

Od sedaj bo omenjena pokrita tribuna za golom desno (gledano s terena) namenjena prav koprskim nogometnim nadobudnežem, kjer se bodo v spremstvu trenerjev lahko družili in obenem spodbujali svoje vzornike. V koprskem klubi si želijo, da bi jih bilo v sredo na tekmi z Mariborom še več. Zato vabijo vse člane koprske nogometne akademije, da se zberejo pred vhodom na stadion Bonifika (pod kozličkom) in skupaj zapolnijo mesta na svoji tribuni. Tudi tokrat bodo imeli na voljo prigrizke in pijačo.

Derbi 10. kroga Prve lige Telekom Slovenije bo v sredo, 21. septembra, ob 20.15.

Spremenjene cene vstopnic

Poudarjamo, da bodo na tej tekmi veljale tudi spremenjene cene vstopnic. Redna cena vstopnice je 10 evrov, ženske, dijaki in študenti si bodo lahko tekmo ogledali za 5 evrov, upokojenci za 3 evre, mladoletniki (do dopolnjenega 18. leta starosti) in imetniki abonmajev iz sezone 2015/2016 pa si bodo derbi kroga lahko ogledali brezplačno. *