DomovŠportKozlički že jutri lovijo točke za četrto mesto

Kozlički že jutri lovijo točke za četrto mesto

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Na sporedu je že 31. krog Prve lige Telekom Slovenije. Začel se je že včeraj s tekmo med Domžalami in Rudarjem, zaključil pa se bo v nedeljo s tekmo med Celjani in Koprčani. Kozlički se bodo še drugič zapored pomerili s sosedi na lestvici. Koprčani za Celjani zaostajajo za tri točke, zato bi bila zmaga na Areni Petrol izjemnega pomena.

Koprčani so se v prejšnjem krogu pomerili z Velenjčani in po dolgem času okusili slast zmage. Borbena ekipna igra jim je prinesla poln izkupiček. Zadetka se je razveselil In-Hyeok Park, ki dokazuje, da premore veliko kvalitete, dvig njegove forme pa pomeni velik plus za končnico prvenstva.

Foto: Prva liga Telekom Slovenije

Trener Igor Pamić, ki je bil po tekmi z Rudarjem razumljivo zadovoljen s predstavo svojih varovancev, v Celju ne bo mogel računati na že dlje odsotne Andrejašiča, Posavca,  Valencio in Nenezića. Še vedno ni znano, ali bosta lahko zaigrala Matej Pučko in Courage Pekuson. Kevin Ed Kokorović bo tekmo izpustil zaradi izpolnjene kvote rumenih kartonov, glavna kandidata za njegovo zamenjavo sta Marko Krivičič in Fanis Tzandaris.

Celjani in Koprčani so do sedaj odigrali 75 medsebojnih tekem. Koprčani so bili uspešnejši, saj so zbrali 8 zmag več. V številu zmag na tekmah, ki so bile odigrane na Areni Petrol, pa sta ekipi izenačeni. Nazadnje se je tekma v Celju končala z remijem 1 : 1.

Jutrišnja tekma na celjski Areni Petrol se bo začela ob 16.55. Glavni sodnik bo Dejan Balažič. *