DomovNaši krajiKozlički po točke v Krško

Kozlički po točke v Krško

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčani se podajajo na zadnje gostovanje v letošnji sezoni. Niz osmih tekem brez poraza bodo poskušali podaljšati proti nasprotniku, ki jih je uspel na zadnjem medsebojnem obračunu premagati.

Varovanci trenerja Igorja Pamića niso imeli veliko časa za počitek. Delali so predvsem na regeneraciji po tekmi z Olimpijo. Krčani bodo silno motivirani, saj si še niso zagotovili obstanka med najboljšimi ekipami v Sloveniji.

Koprčani in Krčani imajo izenačeno statistiko medsebojnih tekem. Oboji so zabeležili po en poraz, eno zmago in en remi. Nazadnje so Krčani presenetljivo zmagali na Bonifiki z 2 : 0. Tudi glede na rezultate vseh obračunov med tema dvema ekipama je statistika poravnana, s sedmih tekem so oboji odnesli po tri zmage.

Foto: Prvaliga Telekom Slovenije

Koprčani lovijo četrto mesto na lestvici

Koprčani še vedno lovijo stik z vrhom lestvice. Tokrat večjih sprememb v ekipi najbrž ne bo. Še vedno so poškodovani Andrejašič, Posavac, Paljk, Teijo in Valencia. Pravico do nastopa imajo vsi.

V zadnjem obdobju zelo razpoloženi kozlički so točkovno najuspešnejša ekipa zadnjih petih krogov in napadalna trojka, ki jo sestavljajo Križman, Belima in motor ekipe Ibričić, bo tudi tokrat želela maksimalno izkoristiti svoj potencial.

Tekma bo na stadionu Matije Gubca odigrana v nedeljo ob 16.55. Glavni sodnik bo Asmir Sagrković. *