DomovŠportMENJAVA NA TRENERSKEM STOLČKU: Mičovića zamenjal Rapotec

MENJAVA NA TRENERSKEM STOLČKU: Mičovića zamenjal Rapotec

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Vodstvo koprskega rokometnega prvoligaša je po neprepričljivem začetku nove tekmovalne sezone poseglo po menjavi trenerja. Petra Mičovića bo zamenjal donedavni kapetan ekipe Uroš Rapotec.

Kot so zapisali na svoji spletni strani je uprava rokometnega kluba dosegla sporazumno prekinitev pogodbe z Mičovićem. Obe strani sta se strinjali, da so spremembe nujno potrebne.

Predsednik RD Kopra Aljoša Bertok se je dosedanjemu trenerju zahvalil za profesionalnost in korektno delo ter mu zaželel veliko sreče v nadaljevanju kariere.

Petra Mičovića bo zamenjal donedavni kapetan ekipe Uroš Rapotec (na fotografiji).

Ekipo tako prevzema dolgoletni član kluba in njegov donedavni kapetan Uroš Rapotec, ki je strnil svoje misli ob imenovanju za trenerja: »Z veliko mero odgovornosti sprejemam funkcijo trenerja članske ekipe. Zavedam se, da nas čaka težko delo. Smo v situaciji, ko moramo držati skupaj, biti tiho in delati. Verjamem, da lahko s pravilnim pristopom obrnemo krivuljo rezultatov navzgor.«

Koprčani so na sobotni prvenstveni tekmi remizirali proti trebanjskemu Trimu s 23:23. Po štirih odigranih tekmah so še brez zmage in na zadnjem mestu prvenstvene lestvice.