DomovŠportMotivacijsko sporočilo navijačev ob 100. obletnici nogometa v Kopru

Motivacijsko sporočilo navijačev ob 100. obletnici nogometa v Kopru

NoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Že pred sobotno tekmo z Gorico, na kateri so Koprčani iztržili remi (1:1), so svoje ljubljence presenetili in razveselili Tifozi Kopra, ki so glavno tribuno preoblekli v rumeno-modre barve in izobesili transparent ob 100. obletnici koprskega nogometa.

Koprski nogometaši so v 12. krogu prve slovenske nogometne lige ostali brez domače zmage proti Novogoričanom (1 : 1) in zdrsnili na tretje mesto. Varovanci Mirana Srebrniča so tokrat zaigrali brez svojega najboljšega igralca Dareta Vršiča, ki je bil odsoten zaradi lažje poškodbe. Novogoričani so povedli v 37. minuti, ko je Matic Paljk podal z leve strani, Semir Smajlagić pa z glavo ugnal Ivana Vargića. Domači so izenačili v 77. minuti, najstrožjo kazen je izkoristil Nardin Mulahusejnović, ki je tako dosegel že šesti gol sezone, s katerim je prevzel vodstvo na lestvici strelcev.

Tribune koprske Bonifike so zaradi epidemije koronavirusa in veljavnih ukrepov sicer samevale, a domači navijači so kljub temu poskrbeli za lepo kuliso. Pred začetkom srečanja so ob 100. rojstnem dnevu nogometa v Kopru izobesili transparent in nogometašem pripravili lepo presenečenje.