DomovŠportNa Bonifiko prihaja Maribor

Na Bonifiko prihaja Maribor

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Najverjetneje najzanimivejša tekma 28. kroga Prve lige Telekoma Slovenije bo jutri odigrana na Bonifiki. Koprčani bodo ob 20.15 gostili prvouvrščene Mariborčane.

Koprčani bodo Mariborčane pričakali po remiju brez golov na primorskem derbiju. To je bila že druga zaporedna tekma, na kateri Koprčani niso uspeli zatresti mreže nasprotnika. Igralci in strokovni štab so prepričani, da bo jutri drugače.

Treningi so potekali po predvidenem planu. Veseli dejstvo, da se med kandidate za tekmo vrača Ruben Belima, vse boljša je tudi forma Južnokorejca In-Hyeoka Parka. Težave s poškodbo ima še vedno Leandro Teijo, nekaj bolečin čuti tudi Courage Pekuson.

Statistika na Bonifiki odigranih tekem med tema dvema nasprotnikoma je izenačena. Oboji so zbrali po 14 zmag, deset tekem se je končalo z neodločenim izidom. Na vseh odigranih tekmah skupaj (doma in v gosteh) pa so bili uspešnejši Mariborčani, na skupno 79 tekmah so vknjižili 36 zmag, Koprčani 18.

Tekma se bo na stadionu Bonifika začela jutri ob 20.15. Glavni sodnik bo Rade Obrenović. Vsi ste vljudno vabljeni, da podprete naše fante v boju za nove prvenstvene točke.