DomovŠportNa Bonifiko prihaja Olimpija

Na Bonifiko prihaja Olimpija

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Jutri bo na sporedu derbi 33. kroga Prve lige Telekoma Slovenije. Na stadion Bonifika prihaja Olimpija, ki se bo pomerila z izjemno razpoloženimi kozlički.

Obe ekipi bosta tekmo pričakali v dobrem vzdušju, saj sta v minulem krogu osvojili vse tri točke. Ljubljančani so bili boljši od Domžal, Koprčani pa so visoko premagali Radomljane. Kozlički so v zelo dobri formi in so nepremagani že 7 krogov. Tudi tokrat želijo na Bonifiki osvojiti vse tri točke. Zelo učinkovit je zlasti koprski napad. Na zadnjih treh tekmah so namreč kozlički kar 9-krat zatresli mrežo nasprotnikov.

Foto: PLTS

Veliko zaslug za to gre napadalnemu triu Ibričić, Belima, Križman, ki bo jutri predstavljal glavno nevarnost za obrambo Ljubljančanov. Omenjena trojica je dosegla več kot tretjino vseh danih golov v letošnji sezoni. Pri Koprčanih bodo zaradi poškodb odsotni Andrejašić, Posavac in Teijo, vprašljiv pa je tudi nastop Matica Paljka.

Koprčani in Ljubljančani so se na stadionu Bonifika do sedaj pomerili 15-krat, eno zmago več so iztržili Koprčani, dva dvoboja sta se končala z remijem. Zadnja tekma med tema dvema nasprotnikoma v začetku novembra se je končala z zmago Ljubljančanov. *

Ljubitelji nogometa in podporniki koprskega nogometnega kluba ste vabljeni na stadion Bonifika, kjer bomo s skupnimi močmi pomagali našim fantom do novih točk. Tekma se bo začela ob 20.15, glavni sodnik pa bo Nejc Kajtazović.