DomovArhivS čustvi prepojen večer Tjaši prinesel 10.500 evrov

S čustvi prepojen večer Tjaši prinesel 10.500 evrov

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Do zadnjega kotička napolnjena dvorana Avditorija Portorož, je že pred začetkom pravega glasbenega spektakla, ki so ga pričarala nekatera najbolj priljubljena imena slovenske glasbene scene, obetala, da bo večer magičen. In tak je tudi bil. Od izbora glasbe in interpretacije, do čustvenega naboja in pozitivnih misli, ki so jih nastopajoči delili z množičnim občinstvom. Magičen pa je bil tudi dobrodelni izkupiček večera – zbrati jim je namreč uspelo kar 10.500 evrov.

Pri organizaciji dobrodelne prireditve, katere pobudnik je bil Tjašin fant Marko Stropnik, sta na pomoč priskočila Lions club Izola-Isola in Lions klub Zarja Portorož, skupaj s številnimi posamezniki in društvi ter seveda glasbeniki. Ti so se nemudoma odzvali klicu na pomoč mlademu dekletu, ki se zaradi redke oblike bolezni kostnega mozga zdravi v Hannovru v Nemčiji.

Občutki so neverjetni. Je kot pravljica, ki bo zagotovo imela srečen konec in mislim, da se bo še veliko lepega zgodilo. Pričakovala sem, da bo dober obisk, a da bo polna dvorana, tega si nisem mislila. Ko so na koncu vsi vstali, sem začutila moč, povezanost in spodbudo,” je za Primorske novice po koncertu povedala Tjaša, ob tem pa vnovič obljubila, da bo v svoji zgodbi zmagala.

Vrhunec večera je bil nedvomno nastop Tjašinega fanta, kitarista Marka Stropnika, ki je z izvedbo Claptonove “Wonderful Tonight” občinstvo ganil do solz: