DomovArhiv2. izbor najboljše pustne izložbe Kopra

2. izbor najboljše pustne izložbe Kopra

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Z natečajem se lahko tudi trgovci in gostinci iz starega mestnega jedra Kopra aktivno vključijo v pustno atmosfero. Zavod Koper Otok in Mestna občina Koper vabita zainteresirana podjetja k čim boljši, izvirni in ustvarjalni dekoraciji oziroma ureditvi izložb v pustnem slogu. Na drugi natečaj za izbiro najboljše pustne izložbe se lahko prijavijo vse trgovine in lokali starega mestnega jedra. Prijave sprejemajo na e-mail naslovu koper.center@gmail.com.

V četrtek, 12. februarja, bo mestne ulice prehodila tričlanska strokovna komisija, ki si bo natančno ogledala izložbe in jih ocenila ter konec dneva izbrala najboljšo pustno izložbo. Trgovina ali lokal z najboljšo izložbo bo nagrajen z brezplačnim oglasnim prostorom v naslednji izdaji občinskega glasila KP-MOK. Vabljeni k sodelovanju!

S tiskanimi črkami izpolnjeno, podpisano in ožigosano prijavnico mora prijavitelj poslati skenirano na e-mail naslov koper.center@gmail.com ali jo natisnjeno dostaviti v TIC Koper (Pretorska palača, Titov trg), najkasneje do srede, 4. februarja. Kasnejše prijave ne bodo upoštevane.

PRIJAVNICA