DomovArhivAli se Kopru res obetajo spremembe?

Ali se Kopru res obetajo spremembe?

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

»Kaj je bolj normalnega kot pogovarjati se s svojimi prijatelji,« je na pisanje nekaterih medijev, ali se v koprskem nogometnem prvoligašu obetajo kadrovske spremembe, odgovoril koprski župan Boris Popovič.

Kot danes pišejo mediji, bi trenutnega športnega direktorja FC Luka Koper Dušana Petkovića utegnil zamenjati Miran Pavlin, ki so ga pred dnevi skupaj z nogometnim menedžerjem Andyjem Baro videli prav v družbi prvega moža koprske občine.

1_f8b142631cff33824577bca7a38e7b64

A zaenkrat sprememb še ni na vidiku. To je potrdil tako Petković, ki je za današnji časnik Ekipa dejal, da se ne dogaja nič posebnega, »pripravljamo vse potrebno za začetek priprav na prihodnjo sezono«, kot tudi Miran Pavlin z jasnim »ne odhajam nikamor«. Sicer priznava, da so se s Popovičem in Baro sestali, »spili smo kavo in malce pokramljali«. »Boris Popovič me je povabil na kavo. Kot že tolikokrat pred tem, že od nekdaj sva dobra prijatelja. To je vse,« je zgodbo sklenil in tako medijski domišljiji, ki vsaj v športnem svetu očitno ne pozna meja, pustil prosto pot.

Medtem pa se v koprskem nogometnem taboru pripravljajo na novo sezono. Zdaj naj bi bilo tako dokončno, da koprskih barv ne bodo več zastopali Vjekoslav Tomić, Kristijan Kahlina, Hysen Memolla, Jonathan Niguez, Luka Leko Djibril Mademba Cisse in Antonio Pavić, medtem ko lahko o novih imenih zaenkrat zgolj ugibamo.

Celoten članek »Petković ne ve, Pavlin pravi da ne,« objavljen v današnji izdaji športnega časnika Ekipa, si lahko preberete spodaj:

pavlin_koper