DomovArhivBi najeli prodajno mesto v Kopru?

Bi najeli prodajno mesto v Kopru?

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

MOK želi z namero skleniti neposredne pogodbe za oddajo v najem štirih prodajnih mest,  in sicer za eno prodajno hiško na Semedelski cesti, dve prodajni hiški na Ukmarjevem trgu in pa za del javne površine na Semedelski cesti.
 

Na namero o sklenitvi neposrednih pogodb se lahko prijavijo vse pravne in fizične osebe, ki so registrirane za opravljanje dejavnosti, ki je predmet namere in katerih ponudba ustreza vsebini namere, a lahko posameznik odda prijavo le za eno prodajno mesto.

 

V prodajnih hiškah na Semedelski cesti in Ukmarjevem trgu lahko najemnik prodaja znamke in razglednice, turistične knjige, zgoščenke z istrsko in slovensko tradicionalno glasbo, prodaja slovenske ali istrske tipične spominke in izdelke domače obrti, okrasni nakit domače obrti, keramične, glinene in steklene izdelke ter umetnine, majice, kape, torbice, obeske za ključe in druge izdelke z oznako Kopra ali Slovenije, vino, olja, med, tartufe, suho sadje in druge tipične istrske in slovenske izdelke. Najemniki dela javne površine na Semedelski cesti pa lahko nudijo specializirano gostinsko ponudbo v samostojnih lično urejenih konstrukcijah. Ustreznost vsebine ponudbe bo ocenila izključno komisija.

 

Izbrani najemniki bodo z MOK podpisali pogodbo o najemu za obdobje do 5. januarja 2016, z možnostjo podaljšanja za leto 2016, pod enakimi pogoji in merili, kot so opredeljeni v nameri a morajo obvezno obratovati vsaj ob prihodih potniških ladij, od sklenitve pogodbe do vključno 28. junija ter od 31. avgusta do 15. novembra morajo prodajna mesta obratovati ob sobotah, nedeljah in praznikih, z urnikom obratovanja najmanj od 9. do 19. ure, od 29. junija do 30. avgusta morajo obratovati vsak dan, od ponedeljka do petka, najmanj od 16. do 21., ob sobotah, nedeljah in praznikih pa najmanj od 9. do 12. in od 16. do 21. ure. V času Miklavža, torej 5. in 6. decembra ter med božično-novoletnimi prazniki, morajo obratovati vsaj med 9. in 19. uro, 1. januarja, pa od 12. do 19. ure.

 

Na namero, ki je z dodatnimi informacijami dosegljiva na spletni strani Mestne občine Koper www.koper.si, se lahko zainteresirani prijavijo s posredovanjem prijavenga obrazca po priporočeni pošti do vključno 30. marca, oziroma ga do tega dne oddajo v sprejemni pisarni Mestne občine Koper.