DomovArhivCaprisovci kot prodajalci in natakarji

Caprisovci kot prodajalci in natakarji

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Da bi ljudem v stiski lahko ponudili kar največ, so v iztekajočem se tednu Caprisovi voditelji pošteno zavihali rokave – torek so preživeli v vlogi Lidlovih prodajalcev, četrtek pa kot natakarji na dobrodelni večerji v Restavraciji Rizibizi. Doslej so tako zbrali dobrih 2.500 evrov.

Jan Jakopin in Helena Ujčič, ki sta dobrodelnost izkazlovala v torek, sta se v trgovini Lidl preizkusila v različnih nalogah: skrbela sta za založenost polic, pospravila sta prazne kartonaste škatle, pregledovala svežost sadja in zelenjave, v zameno pa je Lidl prek Zveze prijateljev mladine Slovenije finančno obdaroval izbrani družini iz Kopra in Pirana. Včeraj, 18. decembra, je projekt Dobrodelni december doživel svoj vrhunec na že tradicionalni Caprisovi dobrodelni večerji, za katero je bilo veliko povpraševanja, saj so mesta za večerjo pošla praktično v nekaj dneh. Restavracija Rizibizi je goste pogostila s posebnim prazničnim menijem, ki je bil ob vinih Rojac še slajšega okusa, zadovoljne goste pa so stregli Caprisova voditelja Jan Jakopin in Maja Tripar ter voditeljica informativnega programa Jana Pogačnik, medtem ko je za glasbeni vložek poskrbel Žiga Rustja. Celoten izkupiček večerje bo prišel v roke Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Projekta pa še ni popolnoma konec. Kot so povedali dobredelni caprisovci se iztekajo zadnje ure, ko lahko na Gorenje Surovino odnesete papir in druge koristne odpadke, ali prek sms sporočila donirate enega ali pet evrov. Pohitite in naj se novo leto 2015 začne z dobro noto!