DomovArhiv“Človek, začuti se!”

“Človek, začuti se!”

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Pojem duhovnosti se lahko nanaša na nematerialno resničnost, na stanje zavesti, v katerem se človek predaja odkrivanju svojega bitja in duha. Človek je namreč duhovno bitje, ki se nenehno razvija in dopolnjuje. Največjo priložnost za rast in razvoj pa imamo ljudje nedvomno v medosebnih odnosih, še posebej v tistih najbolj težavnih, ki nas opozarjajo na naše lastne nepovezane dele.

Predavanje z naslovom “Človek, začuti se!” in kratka delavnica sta namenjeni predstavitvi Cellovitinega programa “V.E.Č. za VSE!”, ki je rezultat več kot 25-letnega raziskovanja Branka Zupana, kako praktično živeti in delovati v stiku z duhovno sfero, da bi lahko živeli sproščeno, zdravo in soustvarjalno življenje. Predavatelji bodo na konkretnih primerih ponazorili kako je omenjena tehnika v pomoč ljudem pri uglaševanju notranjega toka.

Dogodek, ki ga sofinancira Mestna občina Koper, bo 15. maja, ob 19. uri, v prostorih jezikovne šole Eurocenter, na Kidričevi 46Vstop je prost, za več informacij pa so organizatorji na voljo na elektronskem naslovu: cellovita@gmail.com.