DomovArhivCrvena zvezda za odtenek boljša od FC Luka Koper

Crvena zvezda za odtenek boljša od FC Luka Koper

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V četrti pripravljalni tekmi so pred nadaljevanjem letošnje prve lige, nogometaši FC Luke Koper doživeli prvi poraz. V tekmi z beograjskim velikanom Crveno zvezdo so bili dobršen del srečanja enakovreden nasprotnik a svojih priložnosti žal niso znali izkoristiti. V prvem polčasu so gledalci na dodobra zasedenemu stadionu Bonifika videli malo priložnosti. V 26. minuti je novinec v vrstah domačega moštva Hadžibulič nevarno streljal z glavo, v 33. minuti pa je Pučkov strel iz oči v oči ubranil vratar Rajkovič. Pet minut pred koncem prvega dela so postali nevarnejši tudi gostje, a je bil Jovič z glavo nenatančen.

V drugi polčas so bolje zakorakali rdeče beli in Katai je že v drugi minuti nadaljevanja z diagonalnim strelom zadel v polno. Za domače je v drugem najlepšo priložnost za izenačenje zgrešil Peševski, ki je v 50. minuti, po lepi akciji Črnigoja, streljal prek gola. Malce kasneje je lepo izveden prosti strel Rahmanoviča Kahriman s skrajnimi močmi odbil v kot, na drugi strani pa je Ristič z močnim strelom zatresel okvir Adamovih vrat. Do konca tekme so imeli naši fantje še nekaj priložnosti a so bili Posavac, Peševski in Štulac pri zaključnih strelih premalo zbrani.

Rumeno modri se bodo že v soboto pomerili s Hajdukom. Glede na zelo dober obisk v dvobojih z Rijeko in Crveno zvezdo, pa lahko tudi ob koncu tedna pričakujemo dobro zasedene tribune stadiona Bonifika.