DomovArhivDo največje glasbene zabave na Obali odštevamo še zadnje dneve

Do največje glasbene zabave na Obali odštevamo še zadnje dneve

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Od 17. ure dalje bodo na velikem odru pod milim nebom zapeli domačini Stino, Ne me jugat, Žiga Rustja, Slavko Ivančić, Danilo Kocjančič Friends, Zmelkoow, Rudi Bučar in velikani nekdanje Jugoslavije Parni Valjak. Poleg velikih imen domače in tuje glasbene scene pa bodo priložnost, da se predstavijo širšemu občinstvu, dobile tri še neuveljavljene glasbene skupine, ki jih je Radio Capris skupaj s pomočjo občinstva izbral preko posebnega natečaja. Največjo koncertno zabavo na Obali bodo tako zagnali Teenagers, Wrong Generation in Noair.

Titov trg pa v petek ne bo le glasbeno, ampak tudi dobrodelno prizorišče. Od vsake prodane vstopnice bo v dobrodelni sklad romal en evro, izkupiček pa bo podarjen Zdravstvenemu domu Koper za nakup dveh življenjsko pomembnih EKG-jev.

Na dan koncerta se bo Caprisov studio prebudil na novi lokaciji, in sicer bo svoj program oddajal kar s Titovega trga in tako le še stopnjeval napetost pred večerom. Vsi, ki pa se koncerta ne boste mogli udeležiti, mu boste lahko prisluhnili v neposrednem prenosu na frekvencah Radia Capris.