DomovArhivEXPO 2015 – Vabilo k sodelovanju na predstavitvi Istre in Krasa

EXPO 2015 – Vabilo k sodelovanju na predstavitvi Istre in Krasa

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V okviru te predstavitve bodo imele slovenske regije na voljo vsaka po dva tedna, da obiskovalcem razstave predstavijo svojo ponudbo in lokalne posebnosti.

Regija Istra – Kras se bo v okviru slovenskega paviljona predstavila prva, in sicer med 1. in 15. majem. Dodeljeni termin ocenjujejo kot zelo dober, saj sta to prva dva tedna po uradnem odprtju prizorišča. Prizorišče bo za obiskovalce odprto vsak dan med 10. in 23. uro.

V okviru predstavitve regije Istra in Kras, želijo povabiti k sodelovanju tudi lokalne ponudnike in podjetja ter jim omogočiti predstavitev dejavnosti na največjem dogodku leta. Na spodnji povezavi si lahko ogledate možnosti sodelovanja in opis infrastrukture, ki je v okviru predstavitve Slovenije na voljo. Sodelujete lahko s pripravo kuharskih šovov ali z organizacijo posebne animacije (npr. masaže, degustacije, kulturni in glasbeni program…), ki vključuje predstavitev dejavnosti, ki bi bila za obiskovalce zanimiva. Glede na vse prispele ponudbe, bodo smiselno sestavili dokončen program predstavitve regije.

Več informacij in prijavnica so na voljo TUKAJ.