DomovArhivFC Koper: »Če je igra dobra, bodo prej ali slej tudi goli«

FC Koper: »Če je igra dobra, bodo prej ali slej tudi goli«

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Po besedah domačega trenerja Slavka Matića se na nedeljsko gostovanje v Novem mestu pripravljajo po svojih najboljših močeh. Do nedeljske tekme jih ločujeta še dva treninga, na katerih bodo skušali odpraviti še zadnje pomanjkljivosti in izpiliti še zadnje podrobnosti.

DSC_4564

»Ogledali in analizirali smo zadnji dve tekmi Krke, ki je na zadnjih dveh srečanjih pokazala dva obraza«,

je na današnji novinarski konferenci povedal Matić in obljubil, da bodo še naprej igrali napadalni nogomet, ob tem pa seveda pazili, da ne bodo prejemali golov. Novomeščani so namreč v prvem srečanju spomladanskega dela prvenstva najprej premagali Domžale, na zadnjem srečanju proti Krškem pa so jo odnesli brez točk.

DSC_4563

Da koprski nogometaši trenirajo odlično in da je tudi atmosfera med igralci dobra, je danes potrdil tudi eden najboljših igralcev Kopra, Joel Valencia:

»Če je igra dobra, bodo prej ali slej tudi goli«,

je dejal in ob tem ni skril velike želje po zmagi.Tako Matić kot Valencia ostajata optimista in verjameta, da jim bo prva zmaga dala nov zagon za naprej.

Sicer pa sta se nedeljska tekmeca FC Koper in Krka Novo mesto na prvoligaških igriščih pomerila 14-krat, Novomeščani so slavili zgolj dvakrat, bistveno boljša pa je koprska bera, saj so se kanarčki oziroma kozlički veselili že desetih zmag. Zadnja je bila avgusta lani, ko so v dolenjski prestolnici slavili z rezultatom 2:4.

V spodnjem videu lahko prisluhnete izjavam trenerja Slavka Matića in Joela Valencie, s katerim bomo obsežnejši intervju na portalu ekoper.si objavili jutri.

Tekma bo na sporedu to nedeljo,  13.3.2016, ob 15:00, na stadionu Portoval Novo mesto.

Sodniki: Vinčić Slavko (glavni sodnik), Ul Bojan (1. pomoč), Perger Primož (2. pomoč), Benc Uroš (4. sodnik) , Goričan Vojko (5. sodnik) , Mežnar Tadej (6. sodnik)

Delegat: Ponikvar Janko

Prenos: Siol TV 501 in tvin.si