DomovArhivFC Koper: Obradoviću pomaga Milinčić

FC Koper: Obradoviću pomaga Milinčić

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Kot pravi strateg koprskih prvoligašev Milan Obradović, je pri svojem delu rabil pomoč nekoga, ki ga pozna in mu lahko zaupa in 27-letni Beograjčan Nemanja Milinčić, ki se je pred tednom dni pridružil koprskemu strokovnemu štabu, je kot kaže pravi za to.

Milinčić je namreč z odliko diplomiral na beograjski Fakulteti za šport in fizične vede, kjer je nekaj let tudi deloval, v tem času pa kot asistent trenerjev, pa tudi kot analitik sodeloval z različnimi nogometnimi klubi, med drugim z FK Rad, FK Partizan in tudi z FK Crveno Zvezdo. Sodeloval je tudi z več prepoznavnimi srbskimi trenerji, z Milanom Obradovićem pa sta svoj čas sodelovala v klubu OFK Beograd.

Milinčić je bil nad sprejemom v Kopru navdušen, prav tako se mu zdi odlična tukajšnja infrastruktura. Kot pravi, se je že dodobra spoznal tudi z ekipo, analiziral je njihovo dosedanje delo in na podlagi dosedanjih izkušenj ocenjuje, da imajo koprski nogometaši velik potencial. Milinčić upa, da bo tudi sam lahko pripomogel k dobrim rezultatom koprskega nogometa v prihodnje. Več v video izjavah.