DomovArhivFC Koper pred tekmo v Zavrču: »Ciljati moramo na zmago!«

FC Koper pred tekmo v Zavrču: »Ciljati moramo na zmago!«

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Obradović, ki je s funkcije pomočnika trenerja v članski ekipi po odhodu Slavka Matića v zadnjih dveh tednih prevzel vlogo glavnega trenerja, napoveduje, da bodo Koprčani v nedeljo v Zavrču ciljali na maksimum.

»Premor smo izkoristili za odpravo manjših pomanjkljivosti, delali pa smo tudi na še boljši fizični pripravljenosti igralcev«,

pravi in dodaja, da bodo v svoj prid skušali izkoristiti tudi dejstvo, da je bil sam pred prihodom v Koper  pomočnik trenerja prav v Zavrču, kar pomeni da »ekipo in njihov sistem igre ter tudi vse njihove pomanjkljivosti dobro poznam«.

DSC_5603

Obradović tudi v nedeljo najverjetneje ne bo mogel računati na nekatere poškodovane igralce, bosta pa lahko za Koper, tako Obradović, še bolj borbeno nastopila Ruben Belima in Leo Štulac, ki sta med premorom odigrala tekmi za reprezentanco Ekvatorialne Gvineje oziroma za slovensko nogometno reprezentanco U 21.

Sicer pa bodo koprski nogometaši v Zavrč odšli že dan pred tekmo, ki bo na sporedu to nedeljo, 3. aprila, ob 16.55 uri. Neposredni prenos tekme bo na Kanalu A.   

Izjavi trenerja Milana Obradovića lahko prisluhnete v spodnjem videu.