DomovArhivGrenki poraz jim ni vzel upanja – Koper s polnim zagonom v Gorico

Grenki poraz jim ni vzel upanja – Koper s polnim zagonom v Gorico

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Če bi včerajšnji obračun med FC Luka Koper in NK Krka gledali nekoliko od strani, bi lahko rekli, da sta zadnjeuvrščeni ekipi slovenski nogometni javnosti pripravili zanimivo in nadvse gledljivo predstavo, ki sta jo okronali s kar petimi zadetki in nekaj res atraktivnimi akcijami. Teh je bilo bistveno več na strani domačega moštva, ki pa hitrih prodorov v kazenski prostor Krke in priložnosti za vodstvo vse do konca srečanja niso uspeli izkoristiti.

So pa zato uspeli kar dvakrat izenačiti rezultat gostujoče ekipe, najprej z lepim strelom Tonija Datkovića, ki je z glavo premagal vratarja Krke Miodraga Mitrovića, nato pa še v 57. minuti, ko je po predložku Lea Štulca v kazenski prostor, ponovno z glavo, akcijo mojstrsko zaključil Marin Jurina. Na koncu so žal uspeli Novomeščani zadeti za vodstvo z 2:3 – razlika je kljub več poskusom Koprčanov do konca tekme ostala nespremenjena.

DSC_6144

»Računica je jasna, do konca imamo še dva kroga, na voljo je še šest točk,« je bil po tekmi jasen koprski trener Milan Obradović, ki z včerajšnjim razpletom na domači zelenici ni bil zadovoljen. Dogajanje in razloge za poraz bodo v naslednjih dneh še analizirali, na tekmo v Gorico, ki bo v soboto, 14. maja, ob 17. uri, pa odhajajo polni energije in seveda želje po zmagi.

Več o včerajšnji tekmi si poglejte v spodnjem prispevku: