DomovArhivKoprski dres tudi za Senijada Ibričića

Koprski dres tudi za Senijada Ibričića

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

»V koprskem dresu bo zaigral nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine Senijad Ibričić, ki je nazadnje igral v Iranu, kjer je branil barve Sepahana,« so bile napovedi, ki smo jih lahko prebrali v današnji izdaji priljubljenega športnega časnika Ekipa.

Gre za bosanskega nogometaša, ki je svojo nogometno pot začel v Podgrmeču, nato pa se je kalil še v klubih Zagreb, Hajduk Split, moskovski Lokomotiv, Gaziantepspor, Kasimpasa, Erciyesspor, Vardar, Karsiyaka in nazadnje v Sepahanu. Njegove kvalitete je prepoznal tudi bosanski selektor, ki je mladega nogometaša povabil v reprezentanco, za katero je odigral kar 44 tekem, s svojimi rojaki pa je odpotoval tudi na svetovno prvenstvo v Brazilijo.

31-letni nogometaš bo svojo kariero očitno nadaljeval v Kopru, čeprav je bilo sprva slišati, da se Ibričić vrača na splitski Poljud (tam je igral med letoma 2008 in 2011), kar pa ne drži. S športnim direktorjem Dušanom Petkovičem se je namreč včeraj dogovoril za sodelovanje s FC Luka Koper, ekipi naj bi se na treningu pridružil predvidoma konec tedna. Takrat se na domačo zelenico vrača tudi Zlatan Muslimović, ki je nekaj več prostih dni dobil zaradi rojstva hčerke.

scan