DomovArhivBeograjske lepotice v koprskih dresih  

Beograjske lepotice v koprskih dresih  

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

pred olimpijo 007

Milica Živković, Anja Petrović in Mina Kević, so tri mlade in nadvse privlačne lepotice, ki so te dni obiskale Koper. Sicer modeli znane modne agencije Model Tatto Agency iz Beograda, so k nam prišle v družbi priznanega modnega frizerja Zorana Ćumure, ki ga srbska javnost pozna ne samo zaradi njegovega ekstravagantnega videza, temveč tudi zaradi njegovih mojstrovin. Da, gre za pričeske, ki jih s spretnimi rokami, veliko inovativnosti, drznosti, glamurja in seveda preciznosti oblikuje tudi srbskim zvezdam in znanim medijskim osebnostim, ki mu svoje lase zaupajo že vrsto let.

Ćumura je za svoje delo med drugim prejel tudi Anny style Fashion Award nagrado, ki je nedvomno priznanje za dolga leta truda in profesionalnega dela.

Delegacija se je ob tej priložnosti sestala tudi županom Mestne občine Koper Borisom Popovičem in mu predstavila zamisel o organizaciji svečanega modnega dogodka, h kateremu bi povabili priznana slovenska imena iz sveta mode, ogledali so si tudi prostore FC Koper in na zelenici stadiona Bonifika posneli nekaj zanimivih fotografij manekenk v dresih koprskega prvoligaša.

pred olimpijo 002